Menjünk vissza Gombaszögre! - Afterparty 2014

Szerző: Høg Karin

Hiányoznak napjaidból a zenés ébredések, a rumbó, a verebek és a tábor népe? Ha tehetnéd, teleportálnál térben és időben Gombaszögre, a régi és az új barátokhoz, a szalmaszínházba, az árnyékot adó sátrak alá, a rétre, az óriás hintába, a kocsma ismerős padjaira, az esti tombolásokra? Ha egy hétre nem is, de egy estére visszahozzuk számodra a tábor hangulatának kicsiny szeletét.

Afterparty 2014

Minden ex- és majdnem táborlakót nagy szeretettel várunk augusztus 6-án (szerdán) a Gombaszögi Nyári Tábor hivatalos afterpartyján Komáromban a RÉV Magyar Kultúra Házában. Fellép a 2013-as Tábor fellépője, a Magashegyi Underground zenekar, előttók a Quasar csap a húrok közé. A hajnali órákban pedig DJ Véderrel idézhetjük fel az éjszakai bulik hangulatát, TÜndöklését, és nem feledkezünk meg a nagy kérdésről sem, hogy melyiké vagy.

A tűzgyújtókról sem feledkezünk meg!

A jó zene és a finom italok mellett még várnak Rád elveszettnek vélt törülközőid, telefonjaid, és minden másod, ami a tábori kavalkádban elkeveredett. Ha Facebook albumunkban bármi is ismerősnek tűnt, az afterpartyn a belépésnél átveheted.

Az idei tábor karszalagját ezen az estén ne felejtsd otthon, hiszen a belépő karszalaggal 4 euró, anélkül 5 euró lesz! Csatlakozz a facebook- eseményhez, és hívd meg barátaidat, hogy mindenki ott lehessen!

Találkozunk augusztus 6-án Komáromban, a RÉVben!

Hozzászólások

comments powered by Disqus