Alakul a molekula...

Szerző: Reczai Lilla

Alakul a molekula, a dolgos szervezői kezek már két napja fáradhatatlanul munkálkodnak azon, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen, mire a partybusz, illetve a többi táborlakó megérkezik a Placcra.

Nagysátor

Portás lányokkal telik meg a regisztrációs faház, akik mosolyogva várják a táborozókat, és fontos információkkal látják el az érkezőket. A ChillGardenben már össze-vissza hevernek a fekvőalkalmatosságok, és a City Soul állítja össze a hangulatos zenéhez a technikát. A kávézóban energiára éhes, illetve szomjas, jóravaló emberekkel találkozunk, akik a napi bevitelt pótolják. Lassan tünedezik el minden vasváz- és konstrukció az útból, így már nem tekinthető akadálypályának a zöldellő terület.

A Gurigongo Symposium ebben az évben is valami újjal rukkol elő, ezért az építményük felállítása rendkívül időigényes. A szalmabálák megérkeztek, a faépület áll, már csak a kellő tempót kell megtalálniuk.

Gurigongo

A Királyrét szívében állítják fel a táborlakók sátraikat, de idén két villanypóznával is bővül a terület. Hintázáshoz kellenek a karók, de egyelőre a saját érdekünkben nem szereltük össze, mivel a szervezőbrigád képes lett volna ott tölteni az egész napot. Idén a TANDEM is sátorral készül, valamint számos önismereti tevékenységeket sorakoztat fel a Labirintus udvarban.

Tandem

A királyréti nagyszínpadra még várni kell, de a nyitó esten nem is ott lép fel az első két zenekar (Longerstep és King Size), hanem a nagysátor alatt.

Mindeközben kinyílott a kocsma ajtaja is, ahol összeülnek egymással a beszélgetni és felfrissülni vágyók, például egy jópofa sör társaságában.

Na, és akkor még kerítést festünk, toldozunk-foltozunk, fát fűrészelünk, sátrakat állítunk, egyszóval dó’gozunk, mint a méhek. Az idő szerencsére kedvez, hétágra süt a Nap, de erről Ti is meggyőződhettek, ha ellátogattok a tábor facebook oldalára, és megnézitek a képeket, amelyek bizonyítékul szolgálnak: www.facebook.com/gombaszog.

Sátor

Hozzászólások

comments powered by Disqus