6+1 Tipp Hogyan Nyerjünk Csapatjátékot

Szerző: Reczai Lilla

Mint azt már jól tudjátok, a csapatjátékok státusza a Gombaszögi Nyári Táborban állandó: volt, van és természetesen idén sem marad el! Ennek örömére összeállítottunk nektek egy listát, afféle útmutatót, hogy minél felkészültebben vághassatok neki a kihívásoknak.

Csapatjáték

1. A csapatalapítás titka
Ebben az évben is 16 csapat, azaz majd 200 játékos verseng majd a győzelemért. Ha Te is szeretnél játszani, első és legfontosabb feladatod az áhított csapat összeverbuválása. Nem kell mást tenned, mint szólnod minimum 7, de maximum 11 barátodnak, és szerda reggel időben regisztrálni a csapatjátékos standnál. Ahogyan azt már megszokhattátok, ezúttal is lesznek kifejezetten lányos és fiús feladatok is; így követelmény, hogy a csapat legalább egyharmadát lányok alkossák.

2. Mitől lesz csapat a csapat?
Ha megvannak a csapattársaid, már csak a csapat nevét, illetve egy frappáns csatakiáltást kell kitalálnotok. A bemutatkozás és a csapat prezentációja egyben az első feladatot is jelenti, amelyen akár már most is elkezdhettek gondolkodni.

3. Paintball
A festékpatronos küzdelem idén is az erdőben zajlik majd. A sérülésmentes játékhoz minden szükséges eszközt bebiztosítunk, de azért nem árt, ha hoztok magatokkal megfelelő lábbelit; tangapapucsban nyilván nem a legkényelmesebb a fák között rohangálni.

4. Focibajnokság és tájfutás
A foci szerelmesei ezúttal sem mindennapi körülmények között élvezhetik majd a focibajnokságot, a tájfutás során pedig szintén vadiúj és szórakoztató feladatokkal találják majd szembe magukat a versenyzők. Aki nem bír addig várni, már kezdheti is az edzést!

5. Ízek harca, avagy mi kell a gulyásba
A csapatjátékok egyik fontos részét képezi a már hagyománnyá vált gulyásfőző verseny. Az előző évekhez hasonlóan idén is 2 csapat alkot egy szakácsbrigádot. Mivel a gulyást meg is kell főzni valamiben, ha módotokban áll, mindenképpen hozzatok magatokkal bográcsot. A gulyáshoz szükséges alap hozzávalókat természetesen biztosítjuk a számotokra, de ha a szakácsotok valami titkos recept alapján szeretne főzni, ezeket az extra adalékanyagokat se felejtsétek otthon. A gördülékenyebb munka érdekében kérünk benneteket, a bográcson kívül hozzatok magatokkal fakanalat, illetve kést is.

6. Ügyességi versenyek, iszapbirkózás és műveltségi vetélkedő
Az ügyességi versenyek közül idén sem hiányozhat a sörpörgés, ami az évek során a csapatjátékok elmaradhatatlan kellékévé nőtte ki magát. A közönségkedvenc vizespóló során pedig nemcsak a hölgyek, de az urak is teret kapnak majd, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a közönséget. Ismét felállítjuk a már jól ismert arénát is, hogy újra ringbe szálljanak a bátor versenyzők, megküzdjenek egymással és az iszappal. Ehhez nem árt majd egy fürdőruhát is bepakolni a tábori hátizsákba. Emellett nemcsak a testi erőtöket tesszük majd próbára, hanem tudásotokat is, tehát rajta, agytornára fel!

+1. Végül, de nem utolsó sorban, a győzelemhez szükségeltetnek olyan elmaradhatatlan hozzávalók, mint a bátorság, kalandvágy, kitartás, és persze a vidámság. Ezek nélkül semmiképp se induljatok el! :)

Mint láthatjátok, a sikerhez vezető út rögös, de a cél nemes: amelyik csapat győzedelmeskedik, övék a nyeremény és a dicsőség, s ha mindez nem lenne elég, nevük még a vándorgombára is felkerül! Rajta hát, mutasd meg, ki a rátermettebb és kezdődjön a játék!

A csapatjátékszervezők

Hozzászólások

comments powered by Disqus