Vigyázz, kész, csapatjáték!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Paintball, fejtörők, tájfutás, gulyásfőzés, és ez csak néhány a pikáns részletekből. A gombaszögi recept sava-borsa, az offline MacGyver show, a Csapatjáték rajtra készen áll, a jókedv és a szórakozás pedig ezúttal is garantált!

Idén is izgalmas, s egyben soha nem látott, illetve próbált ügyességi versenyek és egyéb újdonságok tömkelege vár rátok, csak győzzétek kivárni! :) Az egyik ilyen újítás a sapatjátékosok által házon belül megrendezett csocsóbajnoksága, a móka pedig a játéksorozat végeztével sem áll le: A táborlakók rendelkezésére fog állni három csocsóasztal, reggel, délben, este és hajnalban is! A közönségkedvencek döntői, mint a vizespólóverseny vagy az iszapbirkózás, a tábor utolsó napján kerülnek terítékre.

csapatok bemutatkozása

Ha te is szeretnél részese lenni ennek a közösségépítő élménynek és kalandnak, nem kell mást tenned, mint összeszedned minden bátorságod, és összetrombitálnod egy csapatra való, mindenre elszánt embert. Ha egyedül jönnél, az sem gond, biztosan akad olyan csapat, amelyik szívesen befogad. A küzdelemnek és a játékos versengésnek komoly tétje van. A győztes csapat nemcsak tárgyi nyereményben részesül, de abban a megtiszteltetésben is, hogy csapatnevük felkerül a híres-neves vándorgombára! Tavaly 16 csapat, azaz majd 200 lelkes és mindenre elszánt játékos küzdött a győzelemért. Gyere és csatlakozz Te is, mutasd meg, ki a rátermettebb!

Mi leszünk a győztesek!

Hozzászólások

comments powered by Disqus