Szlovákiai Magyar Dal Napja - Tiéd a nagyszínpad!

Szerző: Bilás Zsuzsanna

Új programmal színesedik a Gombaszögi Nyári Tábor! Az utolsó nap, július 20-a a felvidéki zenekarok seregszemléje és ünnepe, a Szlovákiai Magyar Dal Napja lesz. A minifesztiválra várjuk az együttesek jelentkezését, a végleges programról zsűri és közönségszavazás dönt.

Ti csináljátok a legnagyobb fesztivált? Jelentkezz te is zenekaroddal!

Olyan csapatok és zenészek jelentkezését várjuk, akik legalább három saját számmal rendelkeznek, és közülük egy már elektronikus formában is meghallgatható. Ezt a számot klipp, amatőr videófelvétel vagy hanganyag formájában az együttes további paramétereivel az info@gombaszog.sk címre várjuk, a tárgyban tüntessétek fel: Szlovákiai Magyar Dal Napja. A nevezéseket május 20-ig fogadjuk.

A döntést, hogy vasárnap mely zenekarok koncerteznek majd a tábor nagyszínpadán, neves zenészekből és szakemberekből álló zsűri hozza meg. Emellett közönségszavazást is indítunk honlapunkon, amiből plusz egy zenekar kerül ki győztesként.

A fellépő zenekarok igénybe vehetik majd a nagyszínpadot minden felszerelésével, profi hangosítóinkkal és vetítési lehetőséggel. Emellé a táborújság színes mellékletében, valamint facebook csatornáinkon bemutatókozási felületet kínálunk a jelentkezőknek. A csapatok útiköltségét a Tábor állja, ételt-italt szintén biztosítunk.

Felvidék legnagyobb bulijának nagyszínpada csak rátok vár! Ti mire vártok még? Tapsra? :)

Hozzászólások

comments powered by Disqus