Nyereményjáték két belépőjegyért!

Szerző: Stubendek Attila

Most nem egy, hanem egyszerre két jegyet is nyerhetsz, ha kitöltöd az első kvízünket! Az egyik ajándék egy hetibérlet a Gombaszögi Nyári Táborba, a másik díj pedig a Bátorkeszi Borfesztiválra szóló ingyenjegy.<!--more-->

A Borfeszt most egy igazi nagy durranás lesz, igazi előgombaszögi hangolás! Hosszú idő után Bátorkeszin áll újra össze a Kispál és a Borz, de ott lesz a Jóvilágvan, DJ Peter, Nótár Mary, és még sokan mások. A fesztiválra május 9-10. közt kerül sor a Komáromi járásbeli Bátorkeszi község Szent László pincesorán. Bővebb információ, program és jegyelővétel a rendezvény honlapján és a facebookon.

Tibi atyával is 
találkozhatsz

A Gombaszögi Nyári Tábor, a szlovákiai magyar fiatalság legnagyobb és legtutibb bulija, találkozóhelye és szabadegyeteme pedig július 15. és 20. közt vár téged és barátaidat, a helyszín az elmúlt évekhez hasonlóan a krasznahorkai kemping lesz. A fellépők sora már körvonalazódik, érdemes ezért sűrűn látogatni a táborunk facebook-oldalát!

És hogy miként lehetsz a két belépő boldog tulajdonosa? Kattints ide a kvíz kitöltéséhez, ahol táborral kapcsolatos kérdésekre várjuk a helyes válaszokat. A kitöltők közt szombaton sorsoljuk ki az ingyenjegyeket.

Hozzászólások

comments powered by Disqus