Ötlet(be)tekintő

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

A közelgő tábor programjára eddig többtucatnyi javaslat landolt a honlap Ötletbörzéjében. Néhányat most feldolgoztunk és közzétettünk a sztaff véleményével együtt. Lesd meg, milyen ötletek érkeztek eddig, és inspirálódj!

A zenekari felhozatalra több száz szavazat érkezett. Komáromban a JóMóD !Kollektíváján kisorsoltuk a szerencsést, aki egy egész hetes belépővel lett gazdagabb. Az eredmények feldolgozása már folyamatban van, a szavazás eredménye látszódni fog a zenei programon is.


Az Ötletbörzébe érkezett tippek szintén értékesek, változatosak és merészek! Csak így tovább! Tartottunk tőle, hogy sok ingyensört és melleket követelő ötlet lesz, végül eddig ezekből csak egy-egy futott be, és senki sem kérte David Hasselhoffot vagy Ivan Gašparovičot (előbbi pedig nem is hangzik rosszul!).

A feldolgozott javaslatok közt szintén az Ötletbörze aloldalon lehet böngészni, kattintás után megnyílik az ötlet szerkesztett leírása és a sztaff véleménye a megvalósulás valószínűségével. Tetszésedet lájkkal tudod jelezni, ha különösen díjazol egy javaslatot, oszd meg, hogy még többen lássák. Kiegészítési, módosítási javaslatodat az ötlet alatti megjegyzésben közölheted!

Ha ihletet kaptál, írd meg a javaslatodat az idei tábor bármelyik részletével kapcsolatban! Továbbra is várjuk a friss és ropogós ötleteket!

Hozzászólások

comments powered by Disqus