Mert fakanál és fürdőruha is jól jöhet!

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

Ahogy már korábban értesítettünk benneteket, idén sem maradhat el a mindenki által kedvelt csapatjáték. Pár dolgot ugyan már elárultunk, amivel a rutinos táborozó talán tisztában van, de úgy gondoljuk azért minden évben sikerül valami újdonsággal meglepnünk Titeket. Idén sem lesz ez másképp!

Ez éven legfeljebb tizenhat csapat verseng majd a győzelemért, vagy csak úgy, a móka kedvéért, ami majdnem kétszáz játékost jelent! Ha csapatot szeretnél alkotni és benevezni a játékba, nem kell mást tenned, csak szólnod hét, de maximálisan tizenegy barátodnak, és szerda reggel időben regisztrálni a versenybe. Ahogyan már megszokhattátok, lesznek kifejezetten lányos és fiús feladatok is; így követelmény, hogy legalább a csapat egyharmadát lányok alkossák.

Ha már megvan a csapat, akkor már csak a csapat nevét kell kitalálni, ami egyben az első feladatot is jelenti, ezután következik a bemutatkozás és a csapat prezentációja, amin akár már most is elkezdhettek gondolkodni. A csapatkiáltások után máris az erdőbe vonulunk, hogy megküzdjetek a repülő festékpatronokkal. A paintballhoz minden szükséges eszközt biztosítunk, de azért nem árt, ha hoztok majd magatokkal megfelelő lábbelit; nyilván tangapapucsban nem lehet katonákra játszani.

A focibajnokság szintén nem a megszokott szabályok szerint folyik majd. Kicsit feljavítottuk, de nincs mitől tartani, így is garantáltan jó mulatság lesz. Idén a várhoz is majd kicsit más útvonalon juttok el, kicsit hosszabb úton és több feladattal. Akinél otthon van egy domb, már kezdheti az edzést!

A már hagyományosnak tekinthető gulyásfőző verseny sem marad el, idén is két csapat alkot egy szakácsbrigádot. A gulyást meg is kell főzni valamiben, így ha módotokban áll, hozzatok magatokkal bográcsot. Az alap hozzávalókat természetesen biztosítjuk, de ha valami extrát szeretnétek belőle kifőzni vagy befőzni, ez is jusson majd eszetekbe a pakolásnál. A bográcson kívül, egy fakanál vagy egy kés is nagyon hasznos lehet.

Az ügyességi versenyekből szintén nem hiányozhat a sörpörgés, vagy épp a tavaly kipróbált sörzuhany műsora sem. Akárcsak a hölgyek, úgy az urak is teret kapnak majd, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a közönséget. Ismét felállítjuk majd a már jól ismert arénát is, hogy egy év kimaradás után újra ringbe szálljanak a bátrak, megküzdjenek egymással és az iszappal. Ehhez lehet, nem árt majd egy fürdőruhát is bepakolni a tábori hátizsákba.

Végül pedig a tudásotokat tesszük próbára, hogy aztán az utolsó koncertek előtt a legjobbak átvegyék a díjakat, és élvezzék a dicsőséget. Ezáltal a vándorgomba is egy újabb névvel gazdagodik.

Emellett továbbra is rengeteg érdekességgel és újdonsággal várunk majd Benneteket, mint például a Görcsös lányok által vezetett Játszósarok egyetemistáknak, vagy a nagy sikernek örvendő kódfejtő-kincsereső KLR. Lehet már nézegetni az abécét, gyakorolni a sudoku- és keresztrejtvényfejtést. Néhány Indiana Jones rész, vagy pár óra Tomb Raider is jól jöhet majd.

Találkozzunk hát szerdán reggel 9 és 12 között a Portán, és kezdődjön a játék!

Hozzászólások

comments powered by Disqus