Partybusszal a táborba

Szerző: Stubendek Attila

Messze van Krasznahorka? Elijeszt a hosszú órákon át tartó zötykölődés? Aggódásra semmi ok! Szállj fel a Gombaszögi Nyári Táborba tartó két busz egyikére, és kezd el a bulit már otthon! A buszok Nyugat-Szlovákiából indulnak, alapból minden nagyobb településen megállnak, ami útba esik, és ott is, ahol nem:)

A partybusz ára oda-vissza 26 Euró, ami nem csak azért kedvező, mert olcsóbb a menetrendszerinti buszok és pláne a vonatok árainál, hanem mert a partybuszok pont a kemping előtt tesznek le, bennük büfészolgálat is működik (bor az árban), nótázhattok anélkül, hogy bárki rátok szólna, és bármikor megállhattok egy kis pihenőre, ha szükség van rá.

A partybuszra a honlapunkon lehet jegyet váltani. Pipáld ki az utazás módjánál a buszt, és válaszd ki a hozzád legközelebb eső járatot. Ha ott szeretnél felszállni, ahol a busz elhalad, de nem tudsz róla, hogy megáll-e, vagy sem, írj e-mailt az utazas@gombaszog.sk címre Rajcsányi Viktornak, és ő készségesen segít neked.

Találkozunk Gombaszögön! :)

P.S.: Néhány elszánt táborozó uriember hölgy sofőrt keres, cserébe őt is elviszik ingyen oda-vissza. Bővebb információért kattints ide: http://goo.gl/d8mt3

Hozzászólások

comments powered by Disqus