Mert játszani jó! – Csapatjáték a táborban

Szerző: Nyombaszögi Tári Gábor

A játék nem ismer határokat, egy kis kaland mindig kell az életünkbe. A játék pedig akkor az igazi, ha azt nem egyedül, hanem csapatban műveljük. A Gombaszögi Nyári Táborban remek lehetőség nyílik erre: csak nevezned kell az első napon, és a belépőjegyed egyből kalandpark-bérletté is válik. Érdemes viszont előre készülni, bár meglepetésben így is bőven lesz részed!

Idén is rengeteg érdekes, új és már hagyományosnak mondható feladattal várunk. Mint minden évben, ezúttal sem maradhat el a paintball, a gulyásfőzés, a tájfutás, iszapbirkózás, és persze a kódfejtős KLR sem. Emellett viszont idén is néhány újdonsággal és meglepetéssel készülünk, amelyeket viszont sűrű homály fog fedni egészen a tábor eljöveteléig. Csak annyit kell tudnotok, hogy játékok terén nem ismerünk lehetetlent. Lesz itt félelem, meglepetés, erőlködés, küzdelem, de mindenekelőtt jókedv és kikapcsolódás.

Ha Te is részese szeretnél lenni ennek a nagy játéknak, nem kell mást tenned, mint összeszedni minden bátorságodat, barátaiddal csapatot alkotni és nem utolsósorban kiötleni egy frappáns csapatnevet. Akkor sincs okod bánkódni, ha netán egyedül jönnél. Egész biztosan akadnak olyan csapatok, ahol szívesen befogadnak. A csapatverseny lényege az ismerkedés: Amikor majd együtt küzdötök a repülő festékpatronok között, együtt másszátok majd meg a várdombot, együtt loholtok a KLR egy újabb helyszínére vagy épp vágjátok a fát a gulyás alá, és végül a Ti nevetek kerül majd fel a vándorgombára, akkor már rég el is felejtettétek, hogy előtte nem is ismertétek egymást. Hiszen együtt küzdöttetek a csapat győzelméért, egy volt a célotok és a leglényegesebb; együtt éltétek át a tábort.

Az idei újdonságok közül egyet már most elárulunk ízelítőként: kialakítunk egy egyedi és utánozhatatlan egyetemista játszósarkat. Igen, jól olvasod! Viszont nem babázni vagy autókázni fogunk, esetleg kockákból várat építeni (természetesen nem kizárt, hogy ha igény lesz ilyen aktivitásokra, végül beadjuk a derekunkat), de bármi kisülhet belőle. Ha nem tudod, hogyan ismerkedj, vagy csak új emberek társaságára vágysz, látogass el közénk és mi majd segítünk! Garantáltan akad aztán majd valaki, akivel elmenj egy sörre, egy jót filozofálj vagy tombolj egyet az esti koncerten, és nem kizárt az sem, hogy őszinte jó barátokra esetleg szerelemre lelj a játszósarok berkei közt. Terveink szerint, ez egy olyan hely lesz a táborban, ahol majd minden nap egy adott időben találkozunk, és játékos formában ismerkedünk. Mindez nem lesz a csapatjátékok része, csak egy újabb kikapcsolódási és kapcsolatteremtési lehetőség a sok közül.

Tavaly 15 csapat, több mint 150 lelkes és mindenre elszánt ember küzdött a győzelemért. Hisszük, hogy nem a győzelem a lényeg, az csak az esetleges ráadás. Gyere és csatlakozz hát Te is!

A csapatjáték szervezői

Hozzászólások

comments powered by Disqus