Nyereményjáték - eredményhirdetés

Szerző: zoldkiskanna

Idén első alkalommal olyan remek lehetőséget ajánlottunk nektek, amivel még azok számára is élvezetessé és csábítóvá tettük a pózolás pillanatait, akik mindeddig rúgkapálózva tiltakoztak ellene. Így sokatokat ihletett meg a pózolj DH-s ereklyével játékunk, melynek nyereménye nem más, mint egy ingyen jegy a nyolc nap múlva kezdődő táborba!

Nem kis lelkesedéssel és kreativitással vágtatok hát neki a kihívásnak, így sorra újabb és újabb ötletes alkotással leptetek meg minket és a jövendő táborlakókat. A döntést a nagyközönségre bíztuk, akik ma estig szavazhattak a facebookra feltöltött fotókra. Ígéretünkhöz híven itt az ideje a nyertesek megnevezésének is! A begyűjtött kedvelések alapján a fotó kategóriát a Keszi-brigád nyerte 646 szavazattal, míg a manipulált képek kategóriában Melisek Blanka és Dolezsai Enikő alkotta meg a győztes művet, ami 158 voksot gyűjtött be.

Mivel a győztesek csapatban dolgoztak, ők dönthetik el, melyik csapattag kapja az 1-1 ingyen belépőjegyet! Mi ezúton is gratulálunk kreativitásukhoz és az ötletes kivitelezéshez, amihez a táborban egy kézrázást és vállveregetést is mellékelünk!

A többi pályaművet a tábor facebook-oldalán tudod megtekinteni!

Szt.A.

Hozzászólások

comments powered by Disqus