Köszönjük anyukának, apukának, Gömbi kutyának, nameg NEKTEK!

Szerző: z.zrt

Szlovmagyar egyetemista berkekben, a DH tábor az év legnagyobb eseménye. Van ott minden - kultúra, közélet, várostrom, és még a csapból is a rumbó folyik (ha már idén a víz sokszor kimaradt). Amint a tábornak vége, szerveződnek az afterpartyk...hisz a Gombatábor-feelingből sosem elég.

A következő évi táborra az előkészületek mondható a helyszínen elkezdődnek - már akkor tudja a szervezőbrigád mit kéne a következő éven jobban csinálni. De hiába a szervezők, vagy az ötletek...mindebből még nem lesz egy ekkora volumenű rendezvény.

Kell valami, ami vonzza a tömeget - ez esetben ütős előadások és jó koncertek. Tehát elsősorban szeretnénk megköszönni az előadóknak, hogy eljöttek, válaszoltak kérdéseinkre, és sokszor az előadás után is maradtak a táborban, beszélgetni az érdeklődőkkel. Köszönet a zenekaroknak is a koncertekért, az interjúkért és azért, hogy mosolyogva tűrték a fotózkodni vágyó táborlakók ostromát.

A tábor nagysága nem engedte meg, hogy az összes előadónkat ott szállásoljuk el, így a vághosszúréti panzió szolgáltatásait vettük igénybe. Ezúton köszönet nekik, hogy mindig azonnal a rendelkezésünkre álltak, és biztosították a szobát akár a pár órával előre történő igénylés esetén is.

Köszönet ,,szállítóeszközeink” sofőrjeinek. Sokszor nem lehetett nekik könnyű elviselni a mocsi ,,szőlőlétől” jókedvre derült utasokat, vagy a 10 percenként beiktatott pisiszüneteket, nem beszélve a ,,menjünk fürdeni a hegy tetejére, ahova mindenféle szerpentin vezet” ötleteinkről.

Köszönet a büfésnéniknek a mosolygós kiszolgálásért, és azért, hogy az ökotábor szellemében igyekeztek csak a bögrébe csapolni/önteni a kért ,,malinovkát”. Köszönjük Krasznahorkaváralja önkormányzatának a segítséget, a biztonsági őröknek és kutyusaiknak pedig azt, hogy vigyáztak a táborlakók holmijaira.

Köszönet támogatóinknak - a Szlovák Köztársaság Kormányhivatalának, a Slovnaftnak, Bott Frigyesnek, a Nevitelnek, a Kooperativa csoportnak, a Rákóczi Szövetségnek és mindenkinek, aki anyagi támogatással hozzájárult ahhoz, hogy a tábor egyáltalán létrejöhessen.

Köszönet továbbá médiapartnereinknek - a Körkép.sk-nak, az Új Szónak, a Pátria Rádiónak, a Bumm.sk-nak, a Zene.sk-nak és legfőképp a Szlovákiai Magyar Interaktív Televíziónak, akik nélkül nem lett volna online közvetítés a táborban.

Köszönet a szervezőknek, akik mindezt megmenedzselték- a főfőgombának, Orosz Örsnek, a zenefelelősnek, Kovács Ildikónak, doktorbácsinknak, Kukel Imrének, a csapatjáték-felelősnek, Fekete Lacinak, DJ-nknek, Vaár Péternek, a reggeliért Csóka Verának, a hangulat fokozásáért Imrece Sándornak, Czímer Gábornak azért, hogy reggelente friss újság volt a kezünkben, Halász Dávidnak az internetért és hogy megszerelt mindent, amivel mi nem bírtunk, és az összes szekcióknak - a Gomba brigádnak azért, hogy gördülékenyen mentek a dolgok, a médiabúdé staffjának a friss hírekért, a Bátorkeszi Műszaki-szaki Brigádnak a technikai supportért, a Csapatverseny-szervező Kafedikeseknek a fejtörőkért, a Villamosmérnököknek azért, hogy napnyugta után nem a sötétben kerülgettük egymást, a Kézműves-sátor művészeinek a táborlakók kreatív oldalának előhozásáért és hogy egyedi bögréből ihatjuk azóta a sört, a Porta-Kassza szekciónak, hogy türelemmel végigülték az egy hetet, és regisztrálták a néhol idegesítő kérdésekkel előrukkoló táborlakókat, Kati néninek, a kopjafáért, a szekción kívüli staffnak és mindenkinek, aki akár egy mosollyal is, de segített a néha kétségbeesetten fel-le szaladgáló szervezőbrigádon.

DE A LEGNAGYOBB KÖSZÖNET TITEKET ILLET, TÁBORLAKÓKAT. Nélkületek ez az egész nem jöhetett volna létre! Idén több mint félezren voltunk, jövőre 700 a cél. Ezért ezúton szeretnénk megkérni titeket, hogy hozzászólás formájában írjátok le, mit kéne másképp csinálnunk, és mi az, amin semmiképp se változtassunk, mert igen, mi már készülünk a jövő évi táborra és azt szeretnénk, ha minél inkább táborlakó-barát lenne.

Addig pedig legyetek jók, igyatok kevés rumbót, egyetek zsíros kenyeret hagymával, és gyertek afterpartyzni!

Hozzászólások

comments powered by Disqus