Mi a Médiasátor?

Szerző: Czímer Gábor

A táborozókat idén nyáron is teljes fegyverzetben várja majd  a Médiasátor. Aki még nem hallott a jelenségről, az figyelmesen olvassa a következő sorokat!

A Médiasátor, vagy közkeletű nevén a "Médiabúdé", nem csak egy furnérlemez házikó, mely telis-tele van számítógéppel, routerekkel, nyomdával és kábelekkel, ez az intézmény biztosítja, hogy a neten is közvetítsük a tábort. Ha most mindenkinek a Facebook jut az eszébe, némi képzavarral élve, nem esett messze a Vadalma a fájától. Elsődleges kommunikációs csatornánk azonban ez a blog, ahol számotokra is adott a megnyilatkozás lehetősége.

Idén megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a haverok, tesók, illetve a más kontinensen nyaraló gombák is élőben követhessék a történéseket. Magyarul élőközvetítést tervezünk az internetre. Ez a tábor oldalán és a főbb szlovákiai magyar internetes sajtóban is elérhető lesz majd.

A legnagyobb, az egyetlen, a mindenható közösségi portált sem hagyjuk pangani, sőt nektek is lehetőségetek lesz posztolni, apuval anyuval tudatni, hogy miként művelődtök. Ennek a pontos technikai megvalósulása maradjon meglepetés.

A táborban ünnepélyesen megnyitjuk a Vadalma táborlap második évadját. Minden rendes tábornak van újsága, esetünkben ez az Alma Mater-  és a Körkép bandájának szerkesztésében megjelenő Vadalma lesz. A szerkesztők, riporterek, és tördelők megfeszített munkája képpen minden reggelihez friss újságot is kaptok. Itt olvashattok részletesebben az aznapi programról, de a zenekarokkal is készítünk interjúkat. Akinek azonban  megosztani való véleménye van, vagy csak egyszerűen szeretné elmondani a táborozóknak és a világnak, milyen a *gombajó *érzés, az a Médiasátornak köszönhetően megteheti. Mindenre nyitottak vagyunk, gyertek írjatok, rajzoljatok, üzenjetek,  posztoljatok! Mi pedig fényképezünk, blogolunk, kamerázunk, kérdezünk...

Hozzászólások

comments powered by Disqus