Mindenekfelett: Undermind

Szerző: z.zrt

A "csináljunk zenekart!" gondolat, azt hiszem, minden zenekedvelő ember fején átfutott már. A legtöbbnél ez marad tovább gondolati szinten, nem úgy ennél a 4 nagymegyeri srácnál, akik 3,5 éve gondoltak egyet, és megalakították az Undermindot.

Komáromban tanuló diákokról lévén szó, az Undermind kezdetben az itt tanuló fiatalságnak szólt. Fellépéseik első helyszínei is az előhangok és gimibulik voltak. Ahogy a rajongótáboruk és a bandatagok is kiestek a komáromi iskolapadból, úgy kapták folyamatosan a meghívásokat az egyetemi bulikba és a kisebb fesztiválokra.

Repertoárjuk kezdetekben a rock nagy klasszikusainak feldolgozásaiból állt, de mára már saját számok is keveredtek bele. A táborba nem a megszokott felállásban érkeznek, Mikolai Peti helyett Domonkos Gábor fog basszusgitározni. Koncertjüket első sorban a rendíthetetlen rockereknek és a hosszú gitárszólók kedvelőinek ajánljuk.

Az Undermind koncertjére a 4. nap, szombaton (július 16.) kerül sor. További részletek a zenekarról a koncertek rovatban.

Hozzászólások

comments powered by Disqus