Alkoss!

Szerző: Kika

...mi is az a kézműves foglalkozás Lendvorsky Krisztinával??? :)

Alkotóműhely. Ez jobban illik rá. Talán - ezt majd eldöntheted. Azt az időt, amikor még fáradt vagy valami nagyon agymegerőltető tevékenységre, kitöltheted mechanikus cselekvéssel. Vagy akár addig is járhat a kezed, amikor előadást hallgatsz. Az alkotó sarokban várunk minden alkotnivágyó (akár kreatív, akár nem - akár ügyes, akár ügyetlen) táborlakót, aki szeretne többet is hazavinni a táborból, mint néhány kékfolt, póló és szakadt farmer.

Amivel alkothatsz: drót, gyöngyök, fonal, madzag, cérna, pamut, gomb, fa, tű, fogó, olló, PET hulladék, ablakfesték, termések, ragasztó, satöbbi, satöbbi... S hogy mit? Rajtad áll. Ékszertől kezdve kulcstartón át teljesen idegesítő apró feleslegességekig.

Megkérlek, ha tudod, hogy délelőttönként velünk alkotsz, pakolj be néhány cuccot pluszba! Az apróságjaidat is hozzad, amit már több éven keresztül csak oda-vissza rakosgatsz a fiókjaidban, itt most alkalmad lesz átszerkeszteni őket. Ezek: régi bizsu ékszer, játékgyöngyök, bármilyen ehhez illő szerszám, régi fonalak, madzagok...

Ha egész tavasszal nem tudtál venni egy neked tetsző kalapot, ha hozol fonalat és horgolótűt, most segítünk egyet kreálni (ajánlom a teszkós ócsó fonalat, len és pamut keverék, az én kalapom három db ilyenből készült). Ha a polcodon heverészik egy portól alig látszó ékszerdoboz sok-sok apró felfűzhető tárggyal, hozdd el azokat is, együtt rájöhetünk, mi legyen a sorsuk!

Ha te magad is tudsz valamit úgy alkotni, hogy mi irigykedhetünk, csatlakozz, és osztd meg velünk is! Ötleteket, kérdéseket ide várom, vagy e-mailen: gmail.com@krisztina99 (cseréld fel!).

Hozzászólások

comments powered by Disqus