Felhívás

Szerző: Kika

Kedves táborlakó!

Táborunk nagy hagyományokra tekint vissza, hiszen már 1928-ban is táboroztak "őseink" Gombaszögön. Kisebb-nagyobb szünetekkel aztán a nyolcvanas években élte a Gombaszögi tábor aranykorát. Keressük azon emléktárgyakat, melyek összefüggnek a táborunkkal. Lehet ez emlékplakett, póló, kitűző, vagy a sok-sok fénykép, melyeket nagy bizonyára a szüleid is készítették. Ha tesód, vagy akár Te is részt vettél valamelyik korábbi táborban, és onnan szereztél emléktárgyat, vagy készítettél fényképeket, ezeknek is nagyon örülni fogunk!

Gombaszög anno

Kérlek, ha tudsz ilyenekről otthon, vagy a szomszédban, hozdd el! Ha ez bármilyen okból gondot jelentene, megkérlek, legalább készíts fotókat, fénymásolatokat ezekről. Célunk, hogy dokumentáljuk, gyűjtsük az összes tábori emléket, ezekből egy kis kiállítást rendezni, s az "utókornak" egy értékes gyűjteményt átadni.

Köszönjük!

Természetesen, ezen tárgyak visszakerülnek a gazdájukhoz a tábor után (hacsak te magad nem hagyod el útközben). És te is jól jársz, hiszen mindenki, aki hozzájárul a kiállítás sikeréhez, meglepetésben részesül! :)

Hozzászólások

comments powered by Disqus