Mennyi az annyi

Szerző: Kika

Sokak kérésére itt is pontosítom a táborral kapcsolatos összegeket, hogy tudd, milyen költségvetéssel kell számolnod.

Tábor díja - kötelező: 20 Euro (ez tartalmazza azt, hogy ott légy, vagyis: sátorhely, belépő az összes programra, részvétel a kirándulásokon)

Kaja - fakultatív: 9 Euro (ebben benne van 5 reggeli és legalább 4 estebéd, plusz meglepetés)

A zút: a retro RTO mellé rendeltünk még egy kisegítő buszt, mert az Uborka névre hallgató szockó csodajárgány megtelt! Továbbra lehet helyet rendelni a közös buszra a gmail.com@gombaszog címen (cseréld fel!) Az árat így előre lehetetlen megszabni pontosan, viszont annyi tuti, hogy olcsóbban jön ki, mint tömegközlekedéssel.

Ha csak egy napra jössz: 7 Euro (a napijegy ára 24 órás belépőt biztosít számodra)

Ha nem tetszik a sátor, aludj faházikóban! Ezek (ha jól emlékszem) 4 ágyasok, lehet van 6 is. Mindenesetre elegendő hely van a faházakban. Ennek ára az alap belépő mellé: 4,50 Euro éjszaka/fő.

A falusi boltban az árak: jók. A kempingi kocsmában az árak: jók. Szinte viccesek. Tehát ha egész idő alatt ott vagy, sátorban alszol és nem koplalsz, 29 Euro az alap. Ehhez vegyük az utat, ami kb 30 Euro oda-vissza (KN-RV), és számoljunk még némi aprót, amit helyben költesz el. Ez a tábor maximum 100 Euróba jön ki neked (jáj, hát ehhez az összeghez már igen sokat kell innod, vagy csakis tequilát jégerrel, hogy kijöjjön), ami a többi hasonló rendezvényhez képest naaagyon csekély ár. Viszont - nem minden, ami olcsó, rossz. Hidd el, ha ott leszel, a "mennyi az annyi" lesz az utolsó, ami eszedbe fog jutni!!!

Hozzászólások

comments powered by Disqus