Egy nap a táborban

Szerző: Kika

Felébredsz. Direkt nem írom, hogy reggel, mert tudja fene, mikor fekszel le. Reggeli biztosítva, de ha lemaradsz, magadra vess. (a regisztrációnál fizetett kajapénz ezt is tartalmazza) Kávét vagy főzöl magadnak, vagy betérsz a büfébe. A táborban a faházakban van áram, oda be lehet kapcsolni a hozott gyorsforralót, vagy a közösen használt mosdó-helyiségek valamelyikében is van erre alkalom. Reggeli ágyba: kizárt. Már csak azért is, mert nehogymáááá J

A programok hajnali kilenc - tíz körül veszik kezdetüket, de ha gondolod, hamarabb is elkápráztathatsz bennünket, akár egy saját vezetésű reggeli tornával. Ezért ha tudod, hogy reggel szeretnél mindenképp egy előadást meghallgatni, légy szíves, tedd ezt horkolás nélkül – vagy aludd ki magad előtte, vagy tankolj kávét. Bár minden program fakultatív, ha átaluszod az egész napot, lehet, lemaradsz sok lényegesről. Aludni otthon is lehet – nem indok, hogy ott nem sátorban, akár azt is felállíthatod az udvaron.

A nappali előadások, foglalkozások és versenyek pontos leírását és időszerinti beosztását mindig megtalálod a „stáb”-házon és a regisztrációnál. Vagy kérdezz-felelek-et is játszhatunk. Olyan nincs, hogy unatkozz! Ha épp üres járat lenne, vagy nem találsz magadnak megfelelő elfoglaltságot, tedd magad hasznossá: látogass el a konyhára, ott biztos mindig jól jön egy pár ügyes kéz (sőt, ügyetlen is!). És még jobban fog esni az estebéd, ha saját magad is hozzájárultál sikerességéhez! A vacsora egytálétel (gulyás, paprikáskrumpli, stb.), amit nagyobb mosollyal fogunk tálalni saját evőedényedbe! Az idei elképzelésünk egy olyan „öko”-tábor, amely nem termel felesleges műanyag szemetet.

Az este mindig várva-várt lesz – egyrészt azért, mert végre hűvösebb lesz (sőt, egész hideg is), másrészt pedig akkor van ideje a totális kikapcsolódásnak. Ehhez mi adjuk a hallgatni-, látni- és talpalávalót, te pedig add önmagad! Családias körben leszünk, csupán majd kétszázan, senki sem veszi észre, ha sajátos tánctudásodat bemutatod. Korlát és határ nincs: addig bulizz, amíg jól esik! Ott, ahol, és azzal, akivel. Felnőtt ember vagy, magad tudod a legjobban, mit bír a szervezeted. Kérés csak egy van: csak egy picit elég, ha tekintettel vagy az alvókra éjjel! Gondolj arra, hogy következő éjszakán te is aludni akarsz.

Ha netán nem lenne elegendő a programajánlat, sebaj. A környéken számtalan lehetőség van sétára, túrára. Vagy pihenj. Elvégre is, elég fárasztó volt a tanév :D

Hozzászólások

comments powered by Disqus